torstai , 25 heinäkuun 2024
vesivärien maailma

Vesivärien Maailma – Akvarellimaalauksen Perusteet

Tervetuloa akvarellimaalauksen jännittävään maailmaan! Akvarellimaalaus on taidemuoto, joka käyttää vesivärejä luodakseen upeita ja eläviä maalauksia. Tässä artikkelissa tutustumme vesivärien maailmaan ja opimme akvarellimaalauksen perusteet, kuten tekniikat, välineet ja vinkit, jotka auttavat sinua herättämään taidettasi eloon.

Akvarellimaalaus tarjoaa ihmeellisiä mahdollisuuksia ilmaista luovuutta, leikitellä väreillä ja luoda upeita teoksia eri aiheista. Tämän artikkelin avulla saat kattavan katsauksen akvarellimaalauksen perusteisiin. Riippumatta siitä, oletko aloittelija tai kokenut taiteilija, löydät tästä artikkelista hyödyllistä tietoa ja ideoita taideteostesi parantamiseen.

Seuraavissa osioissa tutustumme erilaisiin akvarellitekniikoihin ja tyyleihin sekä käymme läpi taidevälineiden valinnan tärkeyden. Lisäksi opit vesivärien sekoittamisen perusteet ja väriteorian merkityksen akvarellimaalauksessa. Annamme myös hyödyllisiä vinkkejä aloittelijoille ja jaamme inspiraatiota vesivärimaalauksen harrastamiseen.

Tutustu tarkemmin jokaiseen osioon ja syvenny akvarellimaalauksen maailmaan. Olipa tavoitteesi oppia uusia tekniikoita, kehittää taiteellista ilmaisua tai löytää inspiraatiota, tämä artikkeli tarjoaa sinulle arvokasta tietoa vesivärimaalauksen perusteista.

Akvarellitekniikat ja tyylistä

akvarellitekniikat

Akvarellimaalaus tarjoaa monia erilaisia tekniikoita ja tyyliä, jotka taiteilijat voivat hyödyntää luodakseen ainutlaatuisia taideteoksia. Näitä tekniikoita ovat esimerkiksi kuivamaalaus, märkämaalaus, lasitekniikat, pesutaiteet ja monia muita. Jokainen tekniikka tarjoaa erilaisen lopputuloksen ja ulkonäön, mikä antaa taiteilijoille mahdollisuuden kokeilla erilaisia tekniikoita ja löytää omaan tyyliinsä sopivan ilmaisun.

Akvarellimaalaus voi olla joustava ja monipuolinen taidemuoto, jossa taiteilijat voivat käyttää erilaisia värien sekoitus-, kerrostus- ja liukuvärjäystekniikoita. Näiden tekniikoiden avulla voidaan luoda syvyyttä, varjoja ja valon heijastuksia taideteoksiin.

Erilaiset akvarellitekniikat ja niiden käyttö

 • Kuivamaalaus: Kuivamaalauksessa vettä käytetään vähemmän, jolloin maalauspinnalle syntyy kuivan ja rakeisen näköistä jälkeä.
 • Märkämaalaus: Märkämaalaus on tekniikka, jossa paperi kostutetaan ennen maalaamista, jolloin värit leviävät ja sekoittuvat helpommin.
 • Lasitekniikat: Lasitekniikoissa värejä kerrostetaan useaan kertaan, jolloin syntyy läpinäkyvä ja hehkuva vaikutelma.
 • Pesutaiteet: Pesutaiteissa maalauspaperia kostutetaan vedellä, jonka jälkeen värit levitetään paperille. Tämä luo pehmeitä, utuisia ja hienovaraisia efektejä.

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä akvarellitekniikoista, joita voi käyttää vesivärimaalauksessa. Taiteilijat voivat yhdistellä ja kokeilla erilaisia tekniikoita luodakseen oman tyylin ja ilmaisun. On tärkeää harjoitella ja tutkia erilaisia tekniikoita löytääkseen itselleen mieluisimmat ja sopivimmat tavat maalata vesiväreillä.

Taidevälineiden valinta

taidevälineiden valinta

Oikeiden taidevälineiden valinta on tärkeää akvarellimaalauksessa, sillä ne vaikuttavat suoraan maalauksen lopputulokseen. Yksi keskeisimmistä välineistä on pensseli, jonka valintaan kannattaa kiinnittää erityistä huomiota. Erilaiset pensselit tarjoavat erilaisen maalauskokemuksen ja jättävät erilaisen jäljen.

Ennen maalausta tulee myös valita oikeat veteen liukenevat värit, jotka vaikuttavat maalauksen ulkonäköön ja kestävyyteen. Laadukkaat maalauspaperit ja muut välineet ovat myös olennaisia tekijöitä maalauksen onnistumisen kannalta.

Jotta voit valita oikeat taidevälineet, on tärkeää tutkia erilaisia vaihtoehtoja ja löytää ne, jotka vastaavat omia tarpeita ja luovia tavoitteita. Laadukkaat välineet eivät ainoastaan helpota maalaamista, vaan ne myös auttavat sinua saavuttamaan haluamasi lopputuloksen.

Välineiden valintaohjeet:

 1. Tutki erilaisia pensseleitä ja valitse sellainen, jolla saat haluamasi jäljen ja maalauskokemuksen.
 2. Valitse laadukkaat veteen liukenevat värit, jotka tarjoavat haluamasi sävyt ja tekstuurit.
 3. Tutustu erilaisiin maalauspaperivaihtoehtoihin ja valitse sellainen, joka sopii tyyliisi ja maalaustekniikkaasi.
 4. Valitse muut tarvittavat välineet, kuten paletti, vesiastia ja maalausalusta.
 5. Pidä huolta välineistäsi säilytyksen ja huollon avulla, jotta ne säilyvät pitkään käyttökelpoisina.

Oikeiden taidevälineiden valinta on tärkeä askel kohti akvarellimaalauksen onnistumista. Kun käytät korkealaatuisia välineitä, voit keskittyä täysin luovuuteesi ja toteuttaa taiteelliset visiosi. Seuraavassa osiossa tarkastelemme vesivärien sekoittamista ja väriteoriaa, joiden avulla voit luoda monipuolisia ja eloisia maalauksia akvarellitekniikalla.

Vesivärien sekoittaminen ja väriteoria

vesivärien sekoittaminen ja väriteoria

Vesivärien sekoittaminen on taito, joka on olennainen akvarellimaalauksessa. Se mahdollistaa laajan väriskaalan luomisen ja antaa mahdollisuuden luoda erilaisia sävyjä ja sävyasteita. Vesivärien sekoittamisella taiteilija voi saavuttaa halutun väri-ilmeen ja luoda tasapainoisia maalauksia.

Väriteorian ymmärtäminen on avainasemassa vesivärien sekoittamisessa ja maalauksen harmonian saavuttamisessa. Perusväriteoriaan tutustuminen auttaa taiteilijaa ymmärtämään värien ominaisuuksia ja niiden keskinäisiä suhteita.-

Väriteorian perusteet

Perusväriteoriaan kuuluu kolme pääväriä: punainen, keltainen ja sininen, jotka tunnetaan myös nimillä primäärivärit. Näitä värisävyjä ei voi sekoittaa muista väreistä, vaan ne muodostavat perustan kaikille muille väreille. Sekoittamalla primäärivärejä keskenään saadaan aikaan toissijaisia värisävyjä, kuten vihreää, oranssia ja violetti.

Värijoukon täydentämiseksi käytetään kolmea muuta värisävyä, joita kutsutaan sekundääri- ja tertiääriväreiksi. Sekundäärivärit ovat primäärivärien sekoituksen tuloksena syntyneitä värejä. Tertiäärivärit taas ovat sekundääri- ja primäärivärien sekoituksen tuloksena syntyviä värejä.

Väripyörä on hyödyllinen työkalu värien ymmärtämisessä ja sekoittamisessa. Väripyörä auttaa taiteilijaa näkemään, miten värit liittyvät toisiinsa ja miten ne voivat luoda harmonisia ja tasapainoisia yhdistelmiä. Se auttaa myös tunnistamaan vastavärit, jotka sijaitsevat toistensa vastakohtina väripyörällä.

Väriteorian ymmärtäminen ja vesivärien sekoittamisen taidon kehittäminen vaatii harjoitusta ja kokeilua. Taiteilijan on tärkeää tutkia erilaisia väriyhdistelmiä ja harjoitella niiden käyttöä akvarellimaalauksessa. Näin hän voi luoda upeita ja moniulotteisia teoksia, joissa värit elävät ja kertovat tarinoita omalla kielellään.

Aloittelijan opas vesivärimaalaukseen

aloittelijan opas vesivärimaalaukseen

Vesivärimaalaukseen tutustuminen voi olla innostavaa, mutta myös haasteellista aloittelijoille. Tässä oppaassa käydään läpi perustekniikat, kuten kuiva- ja märkämaalaus, liukuvärjäys ja kerrostustekniikka. Lisäksi opas sisältää vinkkejä akvarellimaalauksen aloittamiseen, kuten sopivan välineiden valinnan, harjoitusprosessin ja inspiraation löytämisen. Aloittelijan opas auttaa uusia taiteilijoita rakentamaan vahvat perustaidot ja kehittymään vesivärimaalauksessa.

Aloittelijan opas vesivärimaalaukseen tarjoaa selkeät ohjeet ja vinkit, joiden avulla voit aloittaa vesivärimaalauksen harrastamisen. Oppaassa käydään läpi erilaisia tekniikoita, joiden avulla voit luoda erilaisia efektejä ja visuaalisia vaikutelmia. Kuiva- ja märkämaalaus ovat kaksi perustekniikkaa, joita voit soveltaa eri tilanteisiin ja luomisprosesseihin. Liukuvärjäys ja kerrostustekniikka mahdollistavat eri sävyjen ja syvyyksien luomisen maalauksissa.

Opas sisältää myös vinkkejä välineiden valintaan, kuten sopivien siveltimien, maalauspapereiden ja väripaalujen valitsemiseen. Lisäksi opas tarjoaa ohjeita ja harjoitustehtäviä, joiden avulla voit kehittää maalausprosessin ja luovuutesi taitoja. Inspiraation löytäminen ja omien ideoiden ilmaiseminen vesiväreillä ovat myös tärkeitä osia oppaassa.

Aloittelijan oppaassa kannustetaan sinua kokeilemaan ja harjoittelemaan eri tekniikoita ja tyylejä. Kannustamme myös tutustumaan muiden taiteilijoiden töihin ja osallistumaan vesivärimaalauksen kursseille ja työpajoihin, joista voit oppia uutta ja saada inspiraatiota.

Mitä jokaisen akvarellimaalarin tulisi tietää

mitä jokaisen akvarellimaalarin tulisi tietää

Akvarellimaalauksen harrastajien on hyvä olla perillä joistakin keskeisistä periaatteista ja vinkkeistä, jotka auttavat heitä onnistumaan tässä taiteenlajissa. Tässä osiossa käsittelemme muutamia tärkeitä asioita, jotka jokaisen akvarellimaalarin tulisi tietää.

 1. Ymmärrä värien järjestys ja valaistus: Tiedä, miten eri värit vaikuttavat toisiinsa ja miten valaistus vaikuttaa maalauksen ulkonäköön. Oikean värivalinnan avulla voit luoda tasapainoisia ja vaikuttavia teoksia.
 2. Valmistele ja suunnittele maalaus: Tee maalauksen valmistelu huolellisesti. Suunnittele, mitä haluat saavuttaa maalauksellasi ja hahmottele tarvittaessa luonnoksia ennen varsinaista maalaamista.
 3. Ymmärrä veden ja pigmentin suhde: Vesivärimaalaus perustuu veden ja pigmentin oikeaan sekoitukseen. Opi hallitsemaan tätä suhdetta saadaksesi haluamasi lopputuloksen.
 4. Harjoittele erilaisia tekniikoita: Akvarellimaalauksessa on lukuisia erilaisia tekniikoita, kuten vaikutelman antaminen, kuiva- ja märkämaalaus sekä pesutaiteet. Kokeile erilaisia tekniikoita ja kehitä taitojasi.
 5. Ymmärrä maalausprosessin vaiheet: Tiedä, mitkä ovat maalausprosessin eri vaiheet ja miten edetä niissä. Tämä auttaa sinua suunnittelemaan ja organisoida työskentelysi tehokkaasti.

Yllä olevat vinkit auttavat sinua kehittämään akvarellimaalaustaitojasi ja saavuttamaan haluamasi lopputuloksen. Kokeile rohkeasti erilaisia tekniikoita ja ota haltuun vesivärimaalauksen salat.

Inspiratio vesivärimaalaukseen

inspiraatio vesivärimaalaukseen

Vesivärimaalauksen inspiraation löytäminen voi joskus olla haasteellista. On kuitenkin monia tapoja, joilla vesivärimaalaukseen voi saada inspiraatiota. Tässä osiossa esitellään erilaisia tapoja, kuten luonnon ja maisemien tarkkailu, taiteilijoiden ja mestareiden teosten tutkiminen, valokuvien käyttö, matkustaminen ja uusien paikkojen tutkiminen, sekä omien ajatusten, tunteiden ja kokemusten ilmaiseminen vesivärien kautta. Inspiratio auttaa taiteilijaa löytämään oman äänensä ja ilmaisutapansa vesivärimaalauksessa.

DIY-projektit vesiväreillä

DIY-projektit vesiväreillä

Vesivärit ovat erinomainen työkalu luovaan ja monipuoliseen DIY-projektien toteuttamiseen. Vesivärien avulla voit luoda uniikkeja ja persoonallisia taideteoksia erilaisilla alustoilla. Tässä osiossa esittelemme muutamia DIY-projekteja, joita voit kokeilla vesiväreillä.

Postikortit

Yksi helppo tapa hyödyntää vesivärejä DIY-projekteissa on luoda omia postikortteja. Voit maalata kauniita maisemia, kukkakimppuja tai muita abstrakteja kuvioita vesiväreillä ja käyttää niitä sitten postikorttien koristelemiseen. Luo persoonallisia viestejä ja lähetä itsetehtyjä postikortteja ystäville ja perheelle.

Korut

Vesiväreillä voit myös luoda kauniita ja persoonallisia koruja. Voit maalata pieniä taidepaloja vesiväreillä ja sitten liittää ne koruihin, kuten korvakoruihin, kaulakoruihin tai rannekoruihin. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden ilmaista luovuuttasi ja luoda uniikkeja koruja, jotka sopivat omaan tyyliisi.

Taideseinät ja koristelut

Vesivärit tarjoavat myös upeita mahdollisuuksia luoda taideseiniä ja muita koristeluja kotiin. Voit maalata abstrakteja kuvioita, geometrisia muotoja tai maisemia vesiväreillä ja luoda näin erilaisia seinämaalauksia tai koristeita esimerkiksi taulujen tai kehysten muodossa.

Maalaukset esineisiin

Jos haluat antaa vanhoille tai tylsille esineille uuden elämän, voit käyttää vesivärejä niiden maalaamiseen. Voit maalata esimerkiksi puulaatikoita, maljakoita, keramiikkaa tai lasia vesiväreillä. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden luoda persoonallisia ja värikkäitä kappaleita, jotka sopivat omaan kotiisi tai voit antaa niitä lahjaksi läheisillesi.

Kokeile rohkeasti erilaisia DIY-projekteja vesiväreillä ja anna luovuutesi lentää vapaasti. Vain mielikuvituksesi on rajana! Nämä projektit tarjoavat sinulle mahdollisuuden kehittää vesivärimaalauksen taitojasi samalla kun luot ainutlaatuisia taideteoksia.

Taidevälineiden säilytys ja huolto

taidevälineiden säilytys ja huolto

Vesivärimaalauksen taidevälineiden säilytys ja huolto ovat tärkeitä käytön jälkeen, jotta välineet pysyvät hyvässä kunnossa ja säilyvät pitkään. Huolellinen säilytys ja asianmukainen huolto varmistavat, että taidevälineet ovat aina käyttövalmiina ja kestävät pitkällä aikavälillä.

Hyvä tapa säilyttää pensselit ja muut vesivärimaalauksessa käytettävät välineet on käyttää pensselitelinettä tai -koteloa. Tämä auttaa pitämään pensselit hyvässä kunnossa ja estää niiden vääntymistä tai rikkoutumista. Pensselitelineitä ja -koteloita on erikokoisia ja -muotoisia, joten voit valita itsellesi sopivan vaihtoehdon säilytykseen.

Lisäksi on tärkeää puhdistaa taidevälineet huolellisesti käytön jälkeen. Pensselit on hyvä pestä lämpimällä vedellä ja saippualla tai erityisellä pensselinpesuaineella. Väritahnat ja muut jäämät on poistettava huolellisesti, jotta pensselit pysyvät hyvässä kunnossa. Tarvittaessa voit käyttää myös puhdistusainetta, kuten maalaustelineiden tai siveltimien puhdistusainetta, joka auttaa poistamaan sitkeät tahrat ja tarttuneen värin.

Maalausvälineitä voi säilyttää myös suojatusti ja pölyltä suojattuna, kuten säilytysrasioissa, joissa on kansi tai korkki. Tämä auttaa pitämään välineet puhtaina ja estää pölyn kertymisen maalauksen pintaan. Lisäksi säilytysrasiat tai vetoketjulliset pussit tarjoavat helpon ja kätevän tavan säilyttää maalaustarvikkeita matkoilla tai ateljeessa.

Seuraamalla näitä säilytys- ja huoltovinkkejä pidät välineesi hyvässä kunnossa ja varmistat, että ne kestävät pitkään. Asianmukainen hoito auttaa pitämään vesivärimaalauksen välineet aina käyttövalmiina ja mahdollistaa niiden pitkäaikaisen käytön luovassa prosessissasi.

Kurssit ja opetus videot vesivärimaalaukseen

kurssit ja opetus videot vesivärimaalaukseen

Vesivärimaalauksen oppiminen voi olla helpompaa ja innostavampaa osallistumalla kursseille tai katsomalla opetusvideoita. Tarjolla on monia erilaisia kursseja, työpajoja ja opetusvideoita, jotka keskittyvät vesivärimaalaukseen ja tarjoavat oppia ja vinkkejä eri tekniikoista, materiaaleista ja tyyleistä.

Kurssit antavat mahdollisuuden oppia vesivärimaalauksen perusteet tai syventää jo olemassa olevia taitoja. Ne tarjoavat ammattitaiteilijoiden ohjausta ja opetusta tekniikoiden käytöstä ja luovasta prosessista. Kurssit voivat olla joko lyhyitä työpajoja tai pidempiä kurssijaksoja, jotka tarjoavat mahdollisuuden syventyä vesivärimaalauksen moniin näkökohtiin.

Opetusvideot puolestaan ovat joustava tapa oppia vesivärimaalauksen tekniikoita ja taitoja. Ne tarjoavat vaiheittaisia opetusohjelmia, joissa taiteilijat jakavat tietoa ja vinkkejä. Opetusvideot ovat saatavilla verkossa eri sivustoilla ja tarjoavat mahdollisuuden opiskella omaan tahtiin ja omien aikataulujen mukaan.

Riippumatta siitä, valitsetko kurssit vai opetusvideot, nämä resurssit auttavat sinua kehittämään taitojasi ja luovuuttasi vesivärimaalauksessa. Ne tarjoavat arvokasta ohjausta ja inspiraatiota, joiden avulla voit edistää taiteellista kehitystäsi ja saavuttaa haluamasi taidetuloksen.

Akvarellimaalauksen näyttelyt ja tapahtumat

Akvarellimaalauksen näyttelyt ja tapahtumat tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua huippuluokan akvarelliteoksiin sekä tavata ja oppia ammattitaiteilijoilta. Nämä tapahtumat järjestetään ympäri maailmaa ja ne pyrkivät edistämään akvarellimaalauksen taitoa ja tarjoamaan inspiraatiota taiteilijoille eri puolilta.

Näyttelyt ja messut ovat täynnä upeita teoksia, jotka kunnioittavat akvarellimaalauksen perinteitä ja samalla haastavat perinteiset rajat. Taiteilijat voivat esitellä taitojaan ja näyttää ainutlaatuisen kykynsä käyttää vesivärejä luovasti ja tunteellisesti.

Näytteillä olevat teokset tarjoavat katsojille syvän ymmärryksen akvarellimaalauksen herkkyydestä ja monipuolisuudesta. Vesivärit luovat teoksiin läpinäkyviä ja ilmavia pintoja, jotka kutsuvat katsojaa tutkimaan maalausten erilaisia kerroksia ja vivahteita.

Akvarelliteosten nähtyään kävijät voivat inspiroitua uusista näkökulmista, tekniikoista ja tavoista kuvata maailmaa. Näyttelyt ja tapahtumat tarjoavat myös mahdollisuuksia oppia lisää akvarellimaalauksen tekniikoista ja kehittyä taiteilijana. Ammattitaiteilijat voivat jakaa tietämystään ja antaa vinkkejä aloittelijoille.

Osallistuminen akvarellinäyttelyihin ja tapahtumiin voi tarjota ainutlaatuisen kokemuksen, joka syventää ymmärrystäsi akvarellimaalauksesta ja avaa uusia ovia luovuudelle. Näissä tapahtumissa voit nähdä akvarellitaiteen parhaimmistoa, saada inspiraatiota omiin teoksiisi ja oppia uusia tekniikoita.

Julkaisut ja kirjallisuus vesivärimaalauksesta

julkaisut ja kirjallisuus vesivärimaalauksesta

Vesivärimaalauksen julkaisut ja kirjallisuus tarjoavat syvällisempää tietoa ja inspiraatiota aiheesta. Tässä osiossa esittelemme erilaisia kirjoja, artikkeleita, opaskirjoja ja muita julkaisuja, jotka keskittyvät vesivärimaalauksen eri näkökohtiin, kuten tekniikoihin, tyyleihin, taiteilijoihin ja historiaan. Kirjallisuus tarjoaa laajemman tietopohjan ja mahdollisuuksia syventää vesivärimaalauksen taitoja.

Tutustu alla olevaan luetteloon suosituista vesivärimaalauksen julkaisuista ja kirjallisuudesta, jotka voivat auttaa sinua kehittymään taiteilijana:

 • Vesiväriopas: Tekniikat, tyylit ja vinkit – Kirja, jossa käsitellään erilaisia vesivärimaalauksen tekniikoita, tyylejä ja antaa hyödyllisiä vinkkejä aloittelijoille ja kokeneemmille taiteilijoille.
 • Taiteilijapäiväkirja: Vesivärit ja luova ilmaisu – Opaskirja, joka kannustaa taiteilijoita luomaan omaa ilmaisuaan vesivärimaalauksessa ja sisältää inspiroivia harjoituksia.
 • Vesivärinemaailma: Historia ja nykyaika – Artikkeli, joka tutkii vesivärimaalauksen historiaa ja nykytilaa maailmanlaajuisesti.
 • Akvarellimaalarit: Inspiroivat mestariteokset – Kirja, joka esittelee tunnettujen akvarellimaalareiden töitä ja tarjoaa syvällisempää tietoa heidän taiteestaan ja tekniikoistaan.

Yhteenveto ja tulevaisuuden suuntaviivat vesivärimaalauksessa

Vesivärimaalauksen yhteenveto tarjoaa tarkastelun käsiteltyihin aiheisiin, kuten akvarellimaalauksen perusteisiin, erilaisiin tekniikoihin ja taidetyyleihin sekä taidevälineiden valintaan. Artikkeli on tarjonnut perustietoa akvarellimaalauksesta, sen käytännöistä ja vinkkejä aloittelijan oppaaseen. Vesivärimaalauksen tekniikat ja väriteorioiden opiskelu ovat myös avainasemassa maalausten laadun kannalta.

Tulevaisuuden suuntaviivat vesivärimaalauksessa edustavat jatkuvaa oppimista ja kehittymistä taidemuodossa. Uudet tekniikat, materiaalit ja tyylit tarjoavat loputtomat mahdollisuudet taiteen ilmaisuun vesivärimaalauksen avulla. Lisäksi taiteen kehitys ja suuntaukset ovat jatkuvassa liikkeessä, mikä antaa taiteilijoille inspiraatiota ja haasteita oman taiteellisen vision toteuttamiseen.

Yhteenvetona vesivärimaalauksesta voidaan todeta, että se on monipuolinen taidemuoto, joka tarjoaa taiteilijoille mahdollisuuden ilmaista luovuuttaan ja tunteitaan vesiväreillä. Olipa kyseessä aloittelija tai kokenut taiteilija, vesivärimaalauksessa oppiminen ja kehittyminen on jatkuvaa ja antoisaa. Artikkeli tarjoaa perusasioiden ymmärryksen lisäksi vinkkejä, inspiraatiota ja tulevaisuuden suuntaviivoja taiteen harrastamiseen ja harjoittamiseen vesivärimaalauksessa.

Katso myös

valokuvaus kännykällä

Luova Valokuvaus Kännykällä – Ammattilaistason Kuvia

Kun luovuus ja teknologia kohtaavat, syntyy rajattomat mahdollisuudet luovaan valokuvaukseen kännykällä. Nykyajan älypuhelimet ovat varustettu …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *